menü

Lulu blog

A stílusos gazdik márkája: Louisdog

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Minden alkalommal, ha a Louisdog új katalógussal jelentkezik, úgy érezzük meg kell osztanunk Veletek is, mert olyan csodás termékeik vannak, amit bátran merünk ajánlani. A 10 éve piacon lévő márka folyamatosan arra törekszik, hogy kedvenceinknek a legnagyobb kényelmet nyújtsa, legyen szó ágyról, táskáról, vagy ruháról.

 

Egy táska kiskutyánknak elengedhetetlen kellék, hiszen nem bírják az egész napos sétákat egy-egy utazás vagy városi program során. A Louisdog olyan táskákat álmodott meg Nektek, amivel nem csak a hétvégi programokra tudtok elmenni, de akár egy elegánsabb eseményre is tökéletes választás.

 

Az otthoni lustálkodásra a Lousidog ágyakban garantáltan édes álmai lesznek kutyusodnak.  Az egyik legnagyobb favorit a My Little Bear, aminek a megtervezéséhez a designer kutyusa adta az ihletet. A tervező négylábú barátja mindig a kis mackójával aludt, és szerette volna, ha minden kis kedvencnek lenne egy meleg és puha macija.

 

Azoknak a kutyusoknak pedig, akik inkább a gazdi ágyában szeretnék tölteni az estéket, a Louisdog lépcsője biztonságosabbá teszi a fel-és lejutást. Idősebb kutyusok esetében erősen ajánlott egy lépcső az ágy mellé, mert egyre bátortalanabbak a lejutás esetében.

 

Gyertek el hozzánk üzletünkbe, ahol a Louisdog divatos ruháit, játékait, és csodás kiegészítőit is megnézhetitek! :)