Legújabb Suck Right! kollekció!

Javában a nyár közepén tartunk, az utolsó hajrá ahhoz, hogy beszerezzünk egy jó utazótáskát, vagy csak városi táskát, illetve a legmodernebb felsőket kutyusaink részére.

Mint ahogyan az megszokott a Suck Right! márkától most is előállt egy limitált kiadással a ruhák és a táskák terén! A bőség zavara itt is fenn áll, csak várjátok ki! 😉

Kezdjük a táskákkal! A legújabb kollekcióba három vadi új táska került be, melyeket a nyár, a lazaság és a kényelem képvisel. Az egyik darab kifejezetten nőies is lett az igazi kifinomult kis hölgyeknek. Két méretben elérhetőek : kicsi, nagy. Elérhető egyaránt az üzletben és a weboldalon. A képre kattintva egyenesen a terméket érhetitek el!

camouflage1

fairytale1piranha1

A táskák után természetesen helyet kapnak a legújabb felsők is, melyet ugyan az a vagányság, minőség és egyediség ihletett, szóval a felsők választásánál sem lesz könnyebb dolgunk! Egyaránt kedveztünk itt is a fiúknak és a lányoknak! Elérhető xs mérettől az xl-ig minden méretben a webshopunkban illetve az üzletben is egyaránt! Képre kattintva egyenesen a terméknél találhatjátok magatokat!

batman

goodvibes

glitter butterfly

skatergirldress

Nyár a Luludogban

Immár biztosan kilehet jelenteni, hogy a jó idő, a nyár elérkezett hozzánk. Beköszöntött az utazás szezonja, a nyaralások évszaka és a felhőtlen kikapcsolódások ideje. Sok házi kedvenccel rendelkező ember vagy családok fejében megfordul ilyenkor az évszak dilemmája, hogy még is hogyan lehetne megoldani a nyaralást a kedvenceikkel. Rengeteg új táskánk érkezett, melyek segítségével gondtalanul tudjátok megoldani ezt a kérdést és reméljük mi is részese lehetünk ennek!

A farmer szerelmeseinek a Suck Right! márka elhozott két gyönyörű és vagány táskát:

 • Love jeans táska
  Elérhető két méretben: kicsi, nagy
  Vagány mintákkal, bélelt, kényelmes párna kedvencednek a táskában, továbbá karabinerek, melyekkel kutyusod biztonságban tudod tartani.

  2831-7554-thickbox

 • Hey summer táska
  Elérhető két méretben: kicsi, nagy
  Nyári gyümölcsökkel díszített táska, melyben kedvenced kényelmesen elfér.

  2832-7558-thickboxA kifinomult elegancia kedvelőinek is elhoztunk kétféle táskát:

 • Marshmallow táska
  Elérhető két méretben: kicsi, nagy
  Gyönyörű rózsaszín színével, ami nagyon visszafogott felkelthetitek mindenki érdeklődését!

  2833-7562-thickbox

 • Tiramisu flower táska
  Elérhető két méretben: kicsi, nagy
  Kifinomult, visszafogott nude színek, abszolút az évszaka kedvence is lehet! Vállra kényelmesen felrakható, így biztosan nem okoz gondot kutyusod cipelése!

  2834-7565-thickbox

A visszafogottabb, egyszerű dolgok kedvelőinek a Louisdog is kedvezett. Tavaszi katalógusaiban abszolút kedvencek voltak és előnyt élvezhettek a nude színek, illetve a kék árnyalatai.

Viva bag
Elérhető egy méretben
Visszafogott színek, kényelem

2863-7627-thickbox

Utolsó táskafajtaként hadd kerüljenek említésre a kenguru táskák. A Suck Right! márka is elhozta nekünk és a Louisdog is. Sok ember kereste már üzletünkben, illetve sokaktól is hallottunk rá igényt, hiszen így mindig szem előtt lehet kedvencük, nem kell tartaniuk semmitől, plusz cipelni sem kell, hiszen a vállunk tartja! A két termék 1 méretben érhető el!

2860-7623-thickbox

2830-7551-thickbox

 

Malucchi nyakörvek

Idén tavasszal is érkeztek hozzánk Malucchi nyakörvek a megszokott minőségben és letisztult stílusban!

A nyakörvek jellemzői a nyárias színek és a strasszkövek.

Elsőként bemutatnánk ezt a roppant stílusos, erős nyakörvet és a hozzá tartozó pórázt!
Kiváló kellék lehet nektek, ha kutyusod nagyobb termetű és nem találsz hozzá illő nyakörvet és pórázt, mely ellenáll a húzásnak!
Két méretben elérhető: 50 cm, 60 cm!

2807-7505-thickbox

2807-7506-thickbox

Második kedvencünk a strasszkövekkel díszített nyakörvek!
Stílusosak és minőségiek! A kövek Swarovski kövek, így kutyusod igazán csinos lehet!
Különböző színekben elérhető, így biztosan fiú és lány kutyusoknak is egyaránt tudunk kedvezni!
Elérhető fekete színben kék strasszköves kombinációval, illetve rózsaszín színben narancssárgás-rózsaszínes strasszkövekkel! Ez igazán egyedi nyakörve lenne kedvencednek!

2806-7502-thickbox

unnamed (4)

unnamed (5)

Tax free

Dear customers!

I am pleased to inform we have Tax Free! So if you will visit our country and our shop, and you will buy anything we can refund some discount from the gross price!

The gross price have to reach minimum 55 000 HUF. Under this price we can’t give you Tax Free!

If we done with this, you have three options about the refund.

 • Step one: You can refund the price in Vörösmarty Square! You can go there with metro line N1!
 • Step two: Any paying sites for example on our National Airport (Liszt Ferenc National Airport), or your country’s airport!
 • Step three: Reference the price to your card! If you choose this option we need your credit card number

We hope lot of tourist visit our country, and our shop! See you in Budapest!

dYATNTaW

Kirándulni megyek

Biztosan sok gazdit foglalkoztat az a kérdés, hogyha kirándulni megyünk hogyan oldjuk meg kis kedvencünk szállítását, illetve milyen dolgokat praktikus magunkkal vinni az utazás során! Nálunk választ találtok rá itt!

Elsőként kezdjük a szállítással:

Megannyi módját tudjátok rá itt üzletünkben megtalálni. A 3 funkciós szállítótáskától kezdve, az alap darabokon át, egészen a csinos, de annál inkább praktikusabb táskákig minden fellelhető, hogy mindkettőtök életét megkönnyítsük! (A zárt táskák MIND felvihetőek repülőre!)

594-thickbox

1607-4850-thickbox

2705-7177-thickbox

Nem felejtendő el, hogyha esetleg több kutyusotok van, vagy imádtok biciklizni, vagy kutyusotok ne adj Isten beteg, akkor remek kínálatunk van a kutyakocsikból is! Praktikusak, kényelmesek, és irtó vagányak!

431-thickbox

2515-thickbox

Ha az utak és a kocsik szerelmesei vagytok, és egy tapodtatott sem mozdulnátok kedvencetek nélkül, akkor sok-sok választék tárul elétek autósüléseink kínálatai közül is!

2780-7454-thickbox

2778-7450-thickbox

 

Ha már megérkeztünk ebben a melegben nem elfeledkezni saját magunk folyadékbevételéről, és persze kedvenceitekéről, de hát mi a megoldás akkor, ha csak egy fél literes, vagy literes palack van nálunk? – BEVIQUI!
Ezt a csoda dolgot könnyen hozzá tudjuk csatlakoztatni az üveg szájához, így biztosan elég folyadékhoz fog jutni kedvenced is!

1816-4828-thickbox

És végül, de persze nem utolsó sorban a megérdemelt pihenés, amelyhez kiváló plédjeink vannak, hogy kedvenceink ne a földön heverjenek!

2126-5763-thickbox

Hám Kánaán

Egyszer Facebook-os oldalunkon közzé tettünk egy kis szavazást, ugyanis az érdekelt bennünket, hogy Ti, mint szerető gazdik mit preferáltok jobban kedvenceiteknek! Elsöprő győzelmet aratott a kiváló Buddy Belts hám, és második helyen végeztek a pamut hámok! Így hát ebben a cikkben kiemelt figyelmet kapnak a hámok! Aktuális lehet ez a cikk azok számára is, akik éppen most szeretnének hámot venni kutyusuknak, vagy pedig hámot szeretnének váltani!

 1. Elsőként akkor kezdjük a Buddy Beltsekkel!
  A Buddy Belts márka canadai. Eredeti bőrből készítik hámjaikat. A kutyusnak a két mellső lábát kell belehelyezni, a hátukon kényelmesen összelehet kapcsolni, így kedvencünknek teljesen elkerüli a nyak részét, így az erősebb rántásokat sem fogja úgy érezni, és emellett nem is vágja őket sehol. Felmérésünk szerint tényleg a legtöbben a Buddy Belts hámokra esküsznek! Megannyi színben elérhető webshopunkban is, illetve az üzletben is!

  1753-thickbox2360-6272-thickbox

 2. Puppia hámok
  Ha kutyusod igazi vagány kis fickó, vagy pedig a sportos dolgokat kedvelitek, akkor a Puppia márkát meleg szívvel tudjuk ajánlani! Hámjaik is olyannyira kiemelkedőek, mint a ruháik. Biztonságosak, és divatosak.

  2808-7507-thickbox2811-7516-thickbox

 3. Ha kutyusod igazi kis hercegnő, akkor tudjuk a hámok elegánsabb, kifinomultabb irányát is ajánlani, a Pinkaholic márkát. Minőségiek, tartósak, és csinosak! A tüllel díszített hámtól kezdve, a mellényszerű hámon át, a klasszikus hámig bármilyen megtalálható nálunk!

  2740-7303-thickbox4174-thickbox2769-7419-thickboxFIGYELEM! A képek nem a teljes kollekciót tartalmazzák, választékunk van bőven! Személyesen az üzletben is megtudjátok tekinteni, vagy pedig a webshopunkban! :)

Húsvét a Luludogban

Mint ahogyan minden ünnepet megtartunk, így a Húsvét sem maradhat el. Újabb kollekciók, újabb játékok kedvenceiteknek csakis a Suck Right-tól.

Igazi kis vagány fiúknak az ünnepekre meleg szívvel ajánljuk ezt a kék felsőt, egy nyuszi mintával! XS mérettől az XL-ig minden méretben elérhető!

2766-7404-thickbox

További ruhácskák:

2343-6234-thickbox

 

De hogy a csajok se maradjanak el, így nekik is elhoztunk egy nagyon kis csinos, de vagány ruhácskát, amelyben pompázhatnak a Húsvét alatt! Szintén minden méretben elérhető!

2762-7398-thickbox

Aki esetleg tűl nélkül szeretné ezt a felsőt, annak is kedvezünk! :

4741-thickbox

A játék kedvelőinek is elhoztunk egy hatalmas választékot, amely biztosan jó játékidőt vonz majd maga után!

4744-thickbox

2479-6517-thickbox

4742-thickbox

4743-thickbox

2344-6235-thickbox

2345-6241-thickbox

2345-6240-thickbox

Van már ruhácskátok?  Van már játékotok? Esetleg egy nyakörv hiányzik? Természetesen nálunk ez is megtalálható!

2470-6508-thickbox

4658-thickbox

3698-thickbox

Mint láthattátok most is számtalan termék közül tudtok választani, lepjétek meg kedvenceiteket Húsvét alkalmából. Hadd hozzon nekik is valamit a nyuszika!

 

 

 

Utazzunk!

Az idő most már tényleg jóra fordult, úgyhogy lassan okkal fordul meg a fejünkbe, hogy hova is menjünk nyaralni, és hogyan is oldjuk meg kedvenceink szállítását!

Számos választékunk van annak megoldására, hogyan is legyen az utazás mindkettőtök számára kényelmes, és praktikus!

Elsőként bemutatnám nektek a sok ember által személyes kedvencnek mondott Trolley kutyakocsit! Ennek a kutyakocsinak 3 funkciója van, hiszen lehet hátitáskaként is alkalmazni, a kocsiba kutyaülésként, és nem utolsó sorban húzni is lehet. Mind a 3 funkciójának megvan a külön pozitívuma, hiszen húzva kedvencünket éttermekbe is bevihetjük, bevásárlóközpontba is és még megannyi helyre! Különféle színekbe elérhető!

594-thickbox

596-thickbox

3031-thickbox

Második bevált kutyahordozóként bemutatnám a tipikus hordozót. Ezt a hordozót még repülőre is magaddal viheted, zárt, nagyon praktikus.

2016-thickbox

Harmadikként azoknak a gazdiknak kedveznénk akiknek kisebb testű kutyusuk van, és kicsit szabadabban szeretnék hagyni kutyusukat, viszont megfelelő biztonsággal gondoskodni erről! Ezek az úgynevezett kosártáskák elvannak belül látva egy “biztonsági övvel”, amelyet rátudunk csatlakoztatni a kutyusunk hámjára, vagy nyakörvére, így szabadságérzetet ad a kutyusnak, viszont kiesni biztosan nem fog! Elérhető a kék szín mellett még lime színben is!

2691-7129-thickbox

Negyedikként egy picivel zártabb táskát mutatnék! Divatos kis masnival ellátva az oldalán. Kutyusod biztosan nagyon élvezné, ha mindent látna!

2705-7177-thickbox

Ötödikként bemutatnám a sokak számára talán új, vagy sokak számára bevált kutyakocsikat! Több fajta is elérhető üzletünkbe, hiány esetén rendelni is tudunk bármelyik fajtából. Ezeket a kocsikat mozgássérült kutyusoknak ajánljuk, vagy pedig olyanoknak akik több kutyussal rendelkeznek, és forgalmas városba járnak, és így könnyebb a kedvenceik mozgatása!

471-thickbox

Kutyakocsi, és egyben bicikli utánfutó!

480-6369-thickbox

974-thickbox

Az utak szerelmeseinek, akik napjuk nagyját kocsiban töltik, vagy kocsival szeretnek utazni, nyilván gondolkoztak azon, hogy kéne valamilyen megoldás kutyusuk szállítására az autóban! Mi tudjuk a megoldást! Az úgynevezett driving kit-ek, azaz autósülések szintén elérhetőek üzletünkben! Hátul belehet illeszteni a biztonsági övet, ezáltal rendesen kibiztosítjuk kedvencünk számára, továbbá a kutyus hámját, vagy nyakörvét is kilehet oda kötni, hogy ki ne essen a csöppségünk. Emellett a kényelmet még az is fokozza, hogy pihe-puha párnával van ellátva belül, így a kutyus tuti az egész utat átalussza majd! Elérhető több méretben, illetve más-más modellben!

2778-7450-thickbox

2779-7451-thickbox

 

További információkért látogassatok el üzletünkbe, ahol szemügyre is tudjátok venni választékainkat!

 

Fürdésre fel!

Jön a jó idő, úgyhogy lassacskán elérkezik kutyusainknak is a fürdés idő, amikor már gondtalanul engedhetjük esetleg ki őket nedves szőrrel a szabadba is!

Ha a fürdésről van szó, ahogyan magunknak is, így hát kedvenceinknek is a legjobb termékeket szeretnénk megadni, amellyel kiemelhetjük fényes, fehér szőrüket, vagy jó illatot varázsolhatunk a szőrüknek!

Nálunk a Luludogban igazán minőségi samponok kaphatóak, illetve törlőkendők, ami egyaránt jó kutyusunknak is, és nekünk is, hiszen nem kell félnünk a mesterséges adalékanyagoktól sem!

Na de milyen samponokkal is rendelkezünk? Biztosan sokak számára ismert lehet a híres mesterfodrász, Paul Mitchell. Az ő cége fejlesztette ki állataink részére is ezt a kutyasampon termékcsaládot! Az emberek is megvannak elégedve termékeivel, mert nem használ mesterséges anyagokat, minden 100%-ig természetes, így hát a minőség is magas. Ki ne szeretne ilyen sampont kedvencének is?

Utolsóként pedig elhoztam a termékeket, amelyek közül nálunk tudtok választani! :)

2448-6484-thickbox

2446-6480-thickbox

2443-6474-thickbox

Samponjaink és kondicionálóink mellett a nedves törlőkendők sem maradhatnak el, amelyek gondoskodnak kedvenceink fogairól, szájfrissességéről, és szemeiről, illetve füleiről is.

2442-6472-thickbox

2441-6470-thickbox