menü

Lulu blog

Idén a lime zöld hódít

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Idén több termékünk is lime zöld színben elérhető, ami egy szuper szín, a kék és a sok rózsaszín után. Vidám és nyárias színének köszönhetően, biztosan az idei év egyik legkedveltebb színe lesz.

 

Trolley- Húzható kutyakocsi

 

Multifunkcionális táska, amely húzható kutyakocsiként is funkcionál, ami megkönnyíti azt, hogy kutyusodat a válladon cipeld, sőt ezt a táskát, autósülésnek, válltáskaként, hátitáskaként is tudod használni.Tipp: Ha kutyusod műtét után van, remek megoldás arra, hogy megkönnyítsd neki a hétköznapokat.Sőt, ha bevásárolni is magaddal viszed kutyusodat, biztos nem fognak rátok szólni.

 

 

 

Buddy Belts – napszemüveges kutyahám

 

A Buddy Belts hámok már az egész világot meghódították és most csak nálunk kapható az egyik legkényelmesebb hám a világon. Ne tévesszen meg, ez nem napszemüveg, hanem egy bőrből készült, minőségi hám kutyusodnak! A nyakörvek okozhatnak nagy igénybevétel esetén kényelmetlenségeket kutyusodnak és az igénybevétel miatt (pl. amikor a kutyusunk nagyon húz séta közben) légcső és gerinc bántalmak is kialakulhatnak. A Buddy Belts hámok teljesen kihagyják a nyakat, csak a mellkason van. Nemcsak nagyon kényelmesek, de divatosak is kutyusunknak.

 

 

Travelling Carrier- repülős kutyatáska

 

Ha sokat utazol kutyusoddal, akár kocsiban, repülőn, motoron vagy biciklin, akkor ezt biztos imádni fogod. Tágas, kényelmes táska kutyusodnak, akár hosszabb utazáshoz is tökéletes.Sőt, ha nem használod, akkor nagyon kicsire összetudod hajtani.