menü

Lulu blog

Karácsonyi előkészületek

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Lassan megint eltelt egy év, hihetetlenül gyorsan itt van újra a Karácsony! Manapság már nem lehet időben elkezdni a készülődést, hiszen ilyenkor is már mindenki az ajándékokért rohangál!

 

Szeretnénk ezt megelőzni és kellemesebbé tenni számotokra a karácsonyt, így már kaphatóak nálunk a karácsonyi ajándékok legkedvesebb barátodnak!

 

Ezt a csodálatos és különleges bújózsákot imádni fogja kiskutyád, amibe a leghidegebb napokon sem fog fázni! Nagyon meleg és téli mintázatú bújózsák kutyusodnak! Különleges formájának köszönhetően, remek ajándék kutyusodnak Karácsonyra! Belül pihe puha meleg polár anyagból.

 

Snowflake -Collar – Elegáns és Ünnepi nyakörv

 

Kézzel készült minőségi bőr nyakörv a legújabb Suck Right! kollekcióban! Piros masnijával mindig elegáns és különleges lesz ebben kutyusod!

 

Karácsonyi jutalomfalat:

 

Karácsonyi bio-jutalomfalat kutyusodnak., mely 100% -ban természetes alapanyagok felhasználásával készült, ennek köszönhetően akár allergiás kedvencünk is velünk nassolhat az ünnepek alatt.

 

Rudolp:

 

Ne hagyjuk ki karácsonyi készülődésből kutyusunkat sem, a karácsonyi ajándékeső előtt is meglephetjük szőrös barátunkat egy meleg karácsonyis pulóverrel, ami nemcsak,hogy nagyon édes, de meleg is, így a hideg téli estéken sem fog fázni.

 

Ginger Sleeping Bag bújószák:

 

GingerBoy és GingerEllaremek barátai lesznek kutyusodnak a hideg téli napokra. Ezt a bújózsákot minden fázós kutyus imádni fogja. Két méretben kapható!

 

TIPP: A kicsi méretet 2 kg alatti kutyusnak válaszd, a nagy méretet pedig 2 kg-tól

 

Csoki Mikulás kutyusodnak:

 

Mikulás formájú kutyacsokoládé, mely kedvencünknek is lehetővé teszi, hogy velünk együt nassoljon az ünnepek alatt.

 

A termék speciálisan kutyák számára lett kifejlesztve.

 

160 g -os kiszerelésben kapható.