menü

Lulu blog

Legújabb Suck Right! kollekció!

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Javában a nyár közepén tartunk, az utolsó hajrá ahhoz, hogy beszerezzünk egy jó utazótáskát, vagy csak városi táskát, illetve a legmodernebb felsőket kutyusaink részére.

 

Mint ahogyan az megszokott a Suck Right! márkától most is előállt egy limitált kiadással a ruhák és a táskák terén! A bőség zavara itt is fenn áll, csak várjátok ki! ????

 

Kezdjük a táskákkal! A legújabb kollekcióba három vadi új táska került be, melyeket a nyár, a lazaság és a kényelem képvisel. Az egyik darab kifejezetten nőies is lett az igazi kifinomult kis hölgyeknek. Két méretben elérhetőek : kicsi, nagy. Elérhető egyaránt az üzletben és a weboldalon. A képre kattintva egyenesen a terméket érhetitek el!

 

A táskák után természetesen helyet kapnak a legújabb felsők is, melyet ugyan az a vagányság, minőség és egyediség ihletett, szóval a felsők választásánál sem lesz könnyebb dolgunk! Egyaránt kedveztünk itt is a fiúknak és a lányoknak! Elérhető xs mérettől az xl-ig minden méretben a webshopunkban illetve az üzletben is egyaránt! Képre kattintva egyenesen a terméknél találhatjátok magatokat!