menü

Lulu blog

Limitált kollekció érkezett

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

A Suck Right legújabb kollekciója, mely egyszerre divatos, figyelemfelhívó és pimasz. Limitált kollekciónkban most igazi cukorfalatoknak találtok ruhákat, lépcsőket és autósülést.

 

Candy Shop Kutyalépcső

 

Ha kutyusodnak szeretnéd megkönnyíteni és balesetmentessé tenni a kanapéra, ágyba való feljutást, akkor ezzel könnyen megteheted. De ha kutyusod gerinc illetve ízületi problémákkal küzd, akkor a legjobb megoldás, hogy megkönnyíted neki, hogy ne kelljen ugrálnia. Pihe-puha plüssből készült, tetején egy masnival. Modern vagy antik bútorok közé is illik.

 

Autósülés kutyusodnak:

 

melyben kényelmesen, de ugyanakkor biztonságosan is utazhat egyszerre.

 

Ez nem csak a lehető legkomfortosabb kutyádnak, hogy kényelmesen utazzon akár több órán át, de a legbiztonságosabb is, hiszen a kutyaülést ki tudod biztosítani a biztonsági övvel és kutyusodat is betudod kapcsolni, így egy hirtelen fékezésnél nem kell aggódnod, hogy leesik, vagy valami baja eshet. Sőt, kocsid ülését is megvéded a piszoktól, sártól, amit egy séta alatt összeszedhet. 2 db biztonsági pórázt tartalmaz, így akár, ha kettő kutyusod -vagy egy izgága kutyusod – van, akkor is tudod használni.