menü

Lulu blog

Nyár a Luludogban

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Immár biztosan kilehet jelenteni, hogy a jó idő, a nyár elérkezett hozzánk. Beköszöntött az utazás szezonja, a nyaralások évszaka és a felhőtlen kikapcsolódások ideje. Sok házi kedvenccel rendelkező ember vagy családok fejében megfordul ilyenkor az évszak dilemmája, hogy még is hogyan lehetne megoldani a nyaralást a kedvenceikkel. Rengeteg új táskánk érkezett, melyek segítségével gondtalanul tudjátok megoldani ezt a kérdést és reméljük mi is részese lehetünk ennek!

 

A farmer szerelmeseinek a Suck Right! márka elhozott két gyönyörű és vagány táskát:

 

Love jeans táska

Elérhető két méretben: kicsi, nagy

Vagány mintákkal, bélelt, kényelmes párna kedvencednek a táskában, továbbá karabinerek, melyekkel kutyusod biztonságban tudod tartani.

 

Hey summer táska

Elérhető két méretben: kicsi, nagy

Nyári gyümölcsökkel díszített táska, melyben kedvenced kényelmesen elfér.

A kifinomult elegancia kedvelőinek is elhoztunk kétféle táskát:

 

Marshmallow táska

Elérhető két méretben: kicsi, nagy

Gyönyörű rózsaszín színével, ami nagyon visszafogott felkelthetitek mindenki érdeklődését!

 

Tiramisu flower táska

Elérhető két méretben: kicsi, nagy

Kifinomult, visszafogott nude színek, abszolút az évszaka kedvence is lehet! Vállra kényelmesen felrakható, így biztosan nem okoz gondot kutyusod cipelése!

 

A visszafogottabb, egyszerű dolgok kedvelőinek a Louisdog is kedvezett. Tavaszi katalógusaiban abszolút kedvencek voltak és előnyt élvezhettek a nude színek, illetve a kék árnyalatai.

 

Viva bag

Elérhető egy méretben

Visszafogott színek, kényelem

 

Utolsó táskafajtaként hadd kerüljenek említésre a kenguru táskák. A Suck Right! márka is elhozta nekünk és a Louisdog is. Sok ember kereste már üzletünkben, illetve sokaktól is hallottunk rá igényt, hiszen így mindig szem előtt lehet kedvencük, nem kell tartaniuk semmitől, plusz cipelni sem kell, hiszen a vállunk tartja! A két termék 1 méretben érhető el!