menü

Lulu blog

Újdonságok a Luludogban

Közzétéve: 2017. 10. 23. Szerző: Luludog

Az elmúlt időszakban nem kevés új termék érkezett hozzánk. Az ünnepekre garantáltan megtalálod nálunk  a megfelelő ajándékot és a leghelyesebb karácsonyi öltözetet. A Pretty Pet és a Pinkaholic, Puppia márkák legdivatosabb termékei újra teljes méretsorral megtalálhatóak az üzletünkben. Az idei év legjobb Puppy Angel overáljait is garantáltan nálunk találjátok meg. Lássuk hát az újdonságokat!

 

Karácsonyi termékek

 

Helyes plüssfigurák, karácsonyi pulóverek, prémium minőségű jutalomfalatok, és sok más ünnepi termékkel várunk az üzletünkben vagy a webshopon. https://www.luludog.hu/webaruhaz/

Ha pedig egy barátodat és kedvencét szeretnéd meglepni, de nem tudod minek örülnének igazán, akkor nálunk vásárlási utalványt is találtok!

 

Pinkaholic és Puppia

 

A legkedveltebb Mountaineer kabátokból ismét feltöltöttük a készleteinket, új pulcsikkal is találkozhattok nálunk, és a közkedvelt Pinkaholic autósüléses ágy is újra elérhető nálunk.

 

Pretty Pet

 

Fiúk, lányok új kabátok érkeztek a közkedvelt márkától, és nagyon sok olyan darab is újra készleten van, ami top kedvenc. Siessetek mert gyorsan elfogynak a méretek!

 

Puppy Angel

 

Legutóbbi bejegyzésünkben bemutattuk az overál készletünket, amiről ha lemaradtatok volna, akkor itt olvashatjátok el: https://www.luludog.hu/blog/?p=1155

 

Gyertek és válasszunk együtt kabátot és pulóvert kiskutyátoknak! A karácsonyi meglepetést is érdemes mielőbb beszerezni, mert a készletünk vészesen fogy. December 23-ig minden nap 18 óráig várunk Titeket üzletünkben! :)